LED touw licht Home commerciële decoratie

Productnaam: LED ronde tweedraads regenboogbuis Werkspanning: AC 220V Productspecificaties: Diameter 11 mm, 24 kralen / meter, 100 meter / rol (het volledige verkoopvolume is niet minder dan het aantal verkopen, sluit het te kopen aantal aan samen met de behoefte) Producteigenschappen: gebruik minstens 1 ...

Productdetails

16368934.jpg

Productnaam: LED ronde tweedelige regenboogbuis

Werkspanning: AC 220V

Productspecificaties: Diameter 11 mm, 24 kralen / meter, 100 meter / rol (het volledige verkoopvolume is niet minder dan het aantal verkopen, sluit het aantal aan om samen met de behoefte te kopen)

Productkenmerken: Gebruik minimaal 1 meter 1 snede, afhankelijk van de mark-cut met het gebruik van plug-wire kan worden verlicht, een plug-draad kan worden gebruikt om de lamp 1-50 meter aan te sluiten.

Lamp kralen kleur: warm, wit, rood, blauw, roze, groen, kleur andere kleuren neem dan contact op met de klantenservice


vaak voorkomend probleem:

1. Knip de verbinding niet schijnen: na de lamp met een snede, er is een sectie uit in de buurt van de snede, kan verkeerd worden gesneden, knippen binnen 1 meter van schroot kan niet worden gerepareerd, drukt u op de markering om de afdeling te snijden knippen .

2. Nadat de verbinding niet helder of lokaal licht is: de geschatte stekker is niet aangesloten op onderdelen, lichten met elektriciteit, er brandt een rij licht niet of elke meter brandt niet, de stekker is niet aangesloten , moet u de stekker correct aansluiten. Eccentrisch opnieuw ingebracht.

3. Licht op met het vermogen wanneer de kortsluiting optreedt, zelfs als de stekker rookt, wordt geschat ingeschoven scheefgetrokken, en de noodzaak om met de overeenkomstige pendraad om te gaan, mag een naald niet door twee draden voeren.

Hot Tags: led touw licht thuis commerciële decoratie, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like