LED Blossom decoratie boom

LED Blossom decoratie boom

LED cherry blossom boom specificatie: 1.High-helderheid light - emitting diode LED. 2. levensduur van 50.000 uur. 3. boomtakken stam kon demontage. Eenvoudige installatie 4. LED boom lichten worden veel gebruikt in het park, toerisme schilderachtige plekjes, square, het hotel, de straten van de stad. 5.Modeling...

Productdetails

LED kersen bloesem boom

 

Specificatie:

 

1.High-helderheid light - emitting diode LED.

2. levensduur van 50.000 uur.

3. boomtakken stam kon demontage. Eenvoudige installatie

4. ledverlichting boom worden veel gebruikt in het park, toerisme schilderachtige plekjes, square, het hotel, de straten van de stad.

5. modeling realistisch, volledige simulatie van de boom. Goed voor zowel indoor als outdoor

 

Kenmerken:

1. De lichtbron is 5mm LED licht met een hoge kwaliteit. De boomstam, tak en LED-lampen zijn waterdicht, met de kenmerken van laagspanning, energieverbruik en lange levensduur.
Hun bladeren zijn levendig in vorm. Diverse lichte kleuren kunnen worden gebruikt in perzik bloesem en bladeren overdag met verschillende LED-lamp, die toont kleurrijke perzik bomen.


2. ongeacht overdag of 's avonds, de perzikbomen heeft rijke lichteffecten. De bladeren worden geproduceerd met hoge zuiverheid PVC materiaal, toegevoegd met flexibele, anti-veroudering en anti-UV-materiaal, waardoor de bladeren gemakkelijk te reinigen en de kleuren van bloesems onwaarschijnlijk te vervagen.

 

Takken
Met behulp van de hoge quanlity ijzerdraad en PU materiaal als de dekking, hebben takken een inklapbaar structuur. Het aandeel van de aftakking naar het blad is redelijk en gecoördineerd. De takken kan worden gebogen, het creëren van artistieke inspiratie. U kunt de takken modelleren op wil.

 

Stengels
Gemaakt van stalen buis en PU materiaal als de dekking, hebben de bomen stengels een simulatie-structuur. Bovendien, de stengels worden toegevoegd met een patent formule. Al deze maken de stengel stevig, roestvrij en waterdicht. De spanning van boom lichtbron is 24 volt, die de functies van de energiebesparing en milieubescherming heeft, veiligheid te garanderen.

 

Kwaliteitsborging
De productgarantie is 3 jaar.

Foto's tonen

led blossom tree

led blossom tree

led blossom tree


Hot Tags: LED bloesem decoratie boom, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like