Led Christmas Holiday Decorations

Led Christmas Holiday Decorations

Specificaties voor led kerstvakantie decoraties Grote outdoor kerstballen Lights 1. Aangepaste ontwerp 2.Diameter: aangepaste maat 40-80cm 3.LED kleur: wit, rood etc. 4.CE RoHS decoratieve acryl LED 3D-motief Licht Grote buiten kerstballen Lights 3D led motieflampen gemaakt van ijzer (of ...

Productdetails

Specificaties voor led kerstvakantie decoraties

Grote buitenkerstmisballen
1. aangepast ontwerp
2.Diameter: aangepaste maat 40-80cm
3. LED-kleur: wit, rood etc.
4.CE RoHS

Decoratieve Acryl LED 3D Motif Licht Grote Outdoor Kerstballen Lichten

3D-led-motieflampen van ijzer (of aluminium, roestvrijstalen frame) en bakafwerking op het strijkijzer. Bevestig vervolgens het led-snaarlicht en bevestig acrylmateriaal. Dus het LED-motieflampje is waterdicht (IP44) en met een hoge helderheid is het zeer veilig om zelfs maar aangeraakt te worden. Verschillende kleuren en verlichting kunnen ons verschillende effecten en een levend imago geven om onze tuinen, straat, plein en markten te versieren, wat het vakantieviering en decoraties enorm zal verrijken. LED-motief licht is gemaakt als afbeelding van het ontwerp met metalen frame vast te maken met LED-verlichting, het is gunstig voor het milieu. Verschillende maten kunnen worden aangepast.


led christmas holiday decorationsled christmas holiday decorationsled christmas holiday decorations

led christmas holiday decorations

Ander ontwerp

led christmas holiday decorationsled christmas holiday decorations

led christmas holiday decorationsled christmas holiday decorations

led christmas holiday decorations


----- Voordelen ------

een. Snelle levering - Waar en wanneer u de kandidaat ook bij ons plaatst, uw vereiste voor de snelste levering is gegarandeerd. Onze sterke productiecapaciteit ondersteunt ons management perfect.

b. Handige transportbron - De faciliteiten en constructie voor vrachtvervoer zowel door de lucht als over zee zijn zeer goed, hetzij in Shenzhen, Guangzhou of in HK. Onze professionele medewerkers en expediteurs zijn goed in de snelste afspraken met onze klanten. we kunnen goed gebruik maken van de voordelen om de zending naar alle plaatsen in de wereld te regelen, goed en snel.

c. Doorgaan met innovatieve producten - U zult niet in verwarring raken wanneer uw klanten hopen dat u van tijd tot tijd nieuwe producten zult distribueren. We doen wat je hoopt!

d. De meest concurrerende prijs - Onze buitenlandse zakenpartners hebben vastgesteld dat wij bij Sun-Neon hen altijd kunnen ondersteunen door de meest concurrerende prijzen aan te bieden. Het is de basis voor zakelijke langetermijnrelaties.


Hot Tags: led kerstvakantie decoraties, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like