Led Jellyfish Outdoor

Led kwallen outdoor LED-modellering LED-modellering lamp, gemaakt van regenboog buis en aluminium strip, kan worden gemaakt volgens de eisen van een verscheidenheid aan patronen, zoals dieren, mensen en tekens. Dergelijke producten met decoratieve lichten vorm, verschillende patronen, ideaal voor pleinen, winkelen ...

Productdetails

Geleide kwallen buitenLED-modelleringlichten


LED-modellering lamp, gemaakt van regenboog buis en aluminium strip, kan worden gemaakt volgens de eisen van een verscheidenheid aan patronen, zoals dieren, mensen en tekens. Dergelijke producten met decoratieve lichten vorm, verschillende patronen, ideaal voor pleinen, winkelcentra en andere grote locaties. Volledige led-verlichting, CE-standaardstekker. Goede veiligheid. Gebruik buitenshuis, niet bang voor de regen. Verwachte IP65 waterdichte standaard. Is de eerste keuze van het hotel voor outdoor decoratie.
1. Ingangsvermogen: A: dit product kan een 220V-voeding gebruiken. B: 24V-voeding. C: accuvak 4.5V (3 AA-batterijen) voeding. (Prijs 220V voeding)


2. Lichtbron: Dit product maakt gebruik van platte concave concave licht LED-lamp uitgang lichtbron, helderheid en stabiliteit, Lange levensduur, energiebesparing en bescherming van het milieu


3. Veiligheid: Alle connectoren van dit product zijn dubbellaags isolatie van PVC of rubber bus om lekkage te voorkomen. Als u per ongeluk de draad hebt beschadigd, een beetje acupunctuur aanraakte, geen gevaar voor leven en veiligheid. Kinderen niet toestaan om in nauw contact te komen na het inschakelen van de stroom, en het is veiliger indien gevoed door 24V laagspanning of batterijvermogen.


4. Uiterlijk: dit product is een low-power acryl Disu-producten. De draden zijn geverfd in dichroïtisch plastic en de lichtbron is ingebouwd om de natuurlijke uitstraling te maximaliseren.


5. Decoratief advies: nadat het product is verlicht, de kleur is zacht, de helderheid is matig, het kan op grote schaal worden gebruikt in de woonkamer, slaapkamer, studie theebar, coffeeshop en andere entertainment receptie, desktop, weg en andere plaatsen verfraaiing decoratieve verlichting.


6. Schoonmakingsadvies: Dit product wordt gebruikt voor decoratie, probeer het bedrijf niet te beschadigen met een transparante, stofdichte plastic zak. Verpakking, als de plastic zak mozaïekvuil heeft aangetast, schrobben met een vochtige doek en dan natuurlijk drogen. Let op tijdens het schoonmaken, haal de stekker uit het stopcontact om een ​​elektrische schok te voorkomen.contact us.jpg

Hot Tags: geleide kwallen buiten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like