Led Santa Claus Outdoor

Led santa claus outdoor LED-modellering verlichting Met de sociale en economische ontwikkeling en culturele en artistieke verbetering. LED-modellering lamp in het leven van de mensen meer en meer populair, als lichtkunst te waarderen, maar weerspiegelt ook de lokale economische en culturele vooruitgang en ...

Productdetails

Geleide Kerstman openlucht


1.jpg


LED-modelleringlichten


Met de sociale en economische ontwikkeling en culturele en artistieke verbetering. LED-modellering lamp in het leven van de mensen meer en meer populair, als lichtkunst te waarderen, maar weerspiegelt ook de lokale economische en culturele vooruitgang en ontwikkeling. Vertoonde ook het leven van de mensen vol zonneschijn, vol van licht. Glitters zoals lichten.
Definitie :


Hoofdzakelijk gebaseerd op de objectvorm, afhankelijk van de vorm van het objectlicht om een lamp te maken, de modelleerlamp. LED-lichtbron voor het lichtpatroonontwerp LED-modelleringlamp.Toepassingsgebied :


Hoofdzakelijk gebruikt voor stedelijke straatlantaarnpooldecoratie, lamppoolverlichting, parken, hotels, pleinen, toneelvlekken, de decoratieve verlichting en de ontwikkelingszonedecoratie.Structuur materiaal :


1 Frame: roestvrij staal, roestvrij ijzer, vierkante ijzeren buis, vlakijzer, plat staal en andere materialen door de gebogen, gelaste, gepolijste ontvettingsroest, reiniging, thermische spuitgieten

2 lichtbron: Taiwan chips gebruikt in de selectie van LED-lamp kralen, spuitgietmachine verbonden door spuitgieten na de injectie van LED-verlichting en twee richtingen licht met licht.

3 netsnoer: volgens verschillende landen in het buitenland, zoals VDE, GS, BS, CSA, UL, PSE, SAA en andere elektrische leidingen. Binnenlands zullen we klanten toestaan koud en druk netsnoer te gebruiken, zodat producten veilig kunnen worden gebruikt bij lage temperaturen en hoge temperaturen.


5.jpg


Producteigenschappen


Bedrijfsspanning: 50-60HZ 12V / 24V / 100-120V / 220-250V

Waterbestendigheid van het product: IP65

Leven: tot 50.000 uur

Producttemperatuur: min 40 graden Celsius tot 50 graden CelsiusSamenvatting :


Ons bedrijf produceert vele soorten LED-modellering lampen, lamppost decoratieve modellering lampen, binnenplaats modellering, dierlijke modellering, dierenriem modellering, kunst modellering lamp, pastorale modellering lamp, Kerst-serie modellering, Led kerstman outdoor, lente festival verlichting modellering lamp.


contact us.jpg

Hot Tags: led santa claus outdoor, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like