Outdoor Led Patio String Lights

Outdoor led patio lichtslingers Opmerkingen en instructies 1, waterdicht: indien buiten gebruikt, verpak dan de controller en de achterklep met plastic zakken kom niet in het water (ongeacht of de regen, ochtenddauw in de controller zal kortsluiten, oh ), Lantaarnkralen en Lijnen zijn ...

Productdetails

Outdoor led patio lichtslingers


koperdraadsnaar light11.jpg


Opmerkingen en instructies


1, waterdicht: indien buiten gebruikt, verpak dan de controller en de achterklep met plastic zakken kom niet in het water (ongeacht of de regen, ochtenddauw in de controller zal kortsluiten, oh), lantaarnkralen en lijnen zijn waterdicht Oh! Maar je kunt niet genieten in het water, de lichten zo ver mogelijk geïnstalleerd na een vaste leven, schudden, trekken zal de levensduur van Oh verminderen!


2, Specificaties: De lengte van de outdoor led patio lichtslingerspecificaties heeft betrekking op de geschatte lengte van de voorkant tot het einde (inclusief stekker, staart, controller, etc.), de werkelijke lengte van de verschillende modellen, de batchmeting zal iets zijn Anders, De werkelijk gemeten lengte is tussen 9 en 10 meter, niet minder dan 9 meter. 20 meter voor 19 tot 20 meter, enzovoort.


3, Beschrijving: Vanwege de camera-apparatuur, computerschermen en andere redenen, foto's en de werkelijke kleur onvermijdelijk zijn er nuances, verschillende partijen, verschillende modellen van dezelfde kleur hebben een licht kleurverschil, is het raadzaam om direct te kopen met de hetzelfde model en probeer een keer te kopen.


4, Outdoor Led Patio String Lights geproduceerd door de massaproductie van de machine, en af ​​en toe het aantal individuele lichtslingers lichtjes iets verkeerd aantal kralen, volgens industriestandaarden, een reeks van licht en dead light rate van 3 (inclusief 3 丨minder dan normaal Lampkralen, we zijn gratis teruggekeerd of hebben de juiste vergoeding betaald.


outdoor led patio lichtslingers2.jpg


无 标题 .pngcontact us.jpgHot Tags: buiten geleid patio lichtslingers, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like