Solar Globe String Light

Solar globe string light Productparameters: Naam product: 30LED witte bal solar light string zonnepanelen: 2 v / 100ma Batterij: 1 1.2 v / 600 mah NiMH batterij LED: 30LED Licht afstand: 15 CM Lood: 1.5 m Totale lengte: 6 meters Licht kleur: vierkleuren, wit, warm wit, blauw, paars, roze Modus: ...

Productdetails

Solar globe string light


solar globe string light9.jpg

Product parameters :


Productnaam: 30LED witte bal solar light string

Zonnepanelen: 2v / 100ma

Batterij: 1 NiMH-batterij van 1,2 v / 600 mah

LED: 30LED

Licht afstand: 15CM

Lood: 1,5m

Totale lengte: 6 meter

Lichtkleur: vierkleuren, wit, warm wit, blauw, paars, roze

Modus: Lange + knipperende modus

Oplaadtijd: 8 uur

Verlichtingstijd: 8-10 uurInstructions


1) Verbind de plunjer met de schakelkast.

2) Gebruik de stang om de lamp te bevestigen en zorg ervoor dat het zonnepaneel niet wordt versperd door andere objecten. Anders wordt het mogelijk niet efficiënt opgeladen.

3) De lichtstreng die op de doellocatie is bevestigd, zoals bomen, ramen enzovoort.

4) Verwijder de beschermende film op het zonnepaneel, druk op de "AAN / UIT" -knop, de lichte draad kan normaal werken. Druk op de knop "MODE" om de knippermodus te schakelen.


solar globe string light11.jpg


无标题.png

Over ons


Lesterlighting Co, Ltd - - gevestigd in Shenzhen, de belangrijkste producten zijn takken lichten, kerstverlichting string, simulatie vaas lichten, boom lichten, batterij lichten, waterlichten, onder consumenten genieten van een hogere status, het bedrijf met een aantal detailhandelaren en agenten om een ​​langdurige en stabiele samenwerkingsrelaties op te zetten. Lesterlighting Co, Ltd Distributie takken verlichting, batterij lichten, decoratieve verlichting string, vakantie-items, kerstverlichting, lampen, het volledige assortiment, de prijs is redelijk.

Lesterlighting Co, Ltd kracht, krediet, houd het contract, om de kwaliteit van het product, de verscheidenheid van de operationele kenmerken en het beginsel van de kleine winst te garanderen, heeft gewonnen het vertrouwen van onze klanten. Onze verantwoordelijkheid is om aan uw behoeften te voldoen en u effectief van dienst te zijn. Uw tevredenheid is onze beloning. We verheugen ons op uw bezoek en gemeenschappelijke ontwikkeling.

contact us.jpg

Hot Tags: solar globe string light, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like