Solar Power Petal Light

Zonne-energie bloemblad licht Productintroductie Zonne-energie bloemblad licht is het gebruik van zonne-energie, bestaande uit een aantal LED-verlichting decoratieve verlichting. Lampen gebruiken efficiënte zonnepanelen, zonne-energie kan worden omgezet in elektriciteit en worden opgeslagen in de ingebouwde batterij voor LED-verlichting. Uniek licht ...

Productdetails

Zonne-energie bloemblad licht


Zonne-energie bloemblad light.jpg


Product Introductie


Zonne-energie bloemblad licht is het gebruik van zonne-energie, bestaande uit een aantal LED-verlichting decoratieve verlichting. Lampen gebruiken efficiënte zonnepanelen, zonne-energie kan worden omgezet in elektriciteit en worden opgeslagen in de ingebouwde batterij voor LED-verlichting. Unieke lichtregelingstechnologie om ervoor te zorgen dat de lamp automatisch overdag (wanneer het licht voldoende is) en automatisch 's avonds oplicht (wanneer het licht zwak is). Bovendien heeft deze lamp ook een eenvoudige installatie, een waterdicht zonnescherm enzovoort. Producten worden veel gebruikt in wegen, binnenplaatsen, ramen, winkels, locaties, het podium en andere plaatsen, vooral omdat decoratieve kerstboomlampen een warme en romantische vakantiesfeer kunnen creëren.


【Zonnepaneel】: 2V 100mA

【LED】: 50LED

【Accessoires】: aardingsplug

【LED-lichtkleur】: de kleur is wit, warm wit, kleurrijk.

【Productlijnlengte】: Lichtafstand: 10cm Diameter: Φ1.6mm

【Totale lengte】: 6.5m

【Binnen de doosgrootte】: 17x9x10CM

【Product brutogewicht】: 350 g

【Pakket】: 1PC / ambachtelijke doos

【Verpakkingsgrootte】: 47x36x52CM 21kg 50 / doosProductprestaties


Zonne-energie bloemblad licht

Sunny charge 8 uur, nachtverlichtingstijd meer dan 8 uur

Productlevensduur van meer dan 1 jaar

Instructions


1) Verbind de plunjer met de schakelkast.

2) Gebruik de stang om de lamp te bevestigen en zorg ervoor dat het zonnepaneel niet wordt versperd door andere objecten. Anders wordt het mogelijk niet efficiënt opgeladen.

3) De lichtstreng die op de doellocatie is bevestigd, zoals bomen, ramen enzovoort.

4) Verwijder de beschermende film op het zonnepaneel, druk op de "AAN / UIT" -knop, de lichte draad kan normaal werken. Druk op de knop "MODE" om de knippermodus te schakelen.


Zonne-energie bloemblad light4.jpg


Voorzorgsmaatregelen


1) Aangezien de conversie-efficiëntie van een zonnepaneel wordt beïnvloed door de lichtintensiteit, zal de continue lichtemissietijd van de lichtstreng variëren afhankelijk van de weersomstandigheden, seizoenen en geografische locaties. Dit is normaal.

2) De lampstring kan alleen worden opgeladen door "AAN / UIT" naar "AAN" te draaien.

3) Het waterdichte ontwerp van het product is beperkt tot regen en vocht, laat het product niet langdurig in het water weken.

4) Maak geen gewelddadige impact, versla het product, om schade te voorkomen.

5) het ene uiteinde van de plunjer is zeer scherp, let er bij gebruik op dat u veilig bent. Laat kinderen dit product niet gebruiken.


contact us.jpg

Hot Tags: zonne-energie bloemblad licht, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like