Waterdichte LED Twinkle Lights Outdoor

waterdichte LED twinkeling lichten buiten Toepassingsgebied Waterdichte LED twinkeling licht buiten is goed voor bruiloft achtergrond lay-out, pensions, hotels, bars, feesten, commerciële gebouwen, huis, ramen, clubs, concerten, karaoke bars, modeshows, dancings, het podium , enzovoort, als ...

Productdetails

waterdichte LED-twinkelinglichten buiten


11.png


waterproof LED twinkle lights outdoor.jpg

waterproof LED twinkle lights outdoor.jpg

scope.pngEU plug.jpg

us plug.jpg

eu.jpgUS.jpg

Instructions


Onze producten zijn gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig te installeren

Conventionele decoratieve LED-lichtproducten, u sluit gewoon aan. Plaats de lamp op de gewenste plaats en stel de gewenste vorm in. Trek het echter door.

Batterij-LED-lichtslingers zijn gemakkelijker te gebruiken, installeren de batterij, openen de schakelaar, u kunt ze ophangen op elke plaats die u wilt decoreren, niet onderworpen aan lokale stekkerbeperkingen.

Gordijnlampen, watervallichten, ijsbarlichten en dergelijke, de grootlichtlijn om te starten, zoals gewone gordijnen die hangen, aangesloten op de stroom, die u kunt gebruiken.

Solar kerstverlichting, ontvangen zonlicht overdag en automatisch energie opslaan, de lichten kunnen worden verlicht 's nachts decoratie, de bewolkt kan worden gebruikt zoals gewoonlijk, niet nodig om de elektriciteit te betalen, de echte veiligheid, energiebesparing en bescherming van het milieu.


We hebben een speciale test voor verzending elke reeks lichten, kunt u er zeker van zijn gebruik! Lantaarn is versierd met vakantiebenodigdheden, kan niet worden gebruikt als verlichting. Af en toe is er een zeer klein aantal lamp kralen in elke serie, minder dan 3% is normaal, als u vraagt ​​om een ​​hogere kwaliteit, raadpleeg dan de klantenservice kan worden aangepast.

controller.jpg

controller.jpg

Bedrijfsprofiel

De fabriek is gevestigd in het land de grootste lantaarn productie-apparaat - Linhai City, met uitzicht op de snelweg, luchthaven, Ningbo Port, Shanghai Port, Yiwu International Trade City. Transport, export, transport en het gemak.

Onze eigen ontwikkeling en ontwerp, een sterke productiecapaciteit, gespecialiseerd in de productie van LED-lantaarn lichtslingers, LED regenboog buis, meterschakelaars, LED-net lichten, LED-gordijn lichten, LED waterval verlichting, batterij verlichting, bonsai boom lichten, achtergrond podium decoratie Verlichting, decoratieve verlichting en andere stedenbouwkundige reeksen. Lengte van de lantaarn, maat, aantal lampen, kleur, voltage, lantaarnflitsen, enz. Kunnen worden aangepast aan uw behoeften, natuurlijk kunt u ons ook vertellen waar u wilt decoreren en gebruiken, wij kunnen de beste decoratie voor u ontwerpen Programma.

De fabriek is Bingzhe "op kwaliteit gebaseerde, service-oriented, op integriteit gebaseerde, klant centraal" voor zakelijke doeleinden; toegewijd om niet om klanten te voorzien van kwaliteit van de dienstverlening en producten van hoge kwaliteit als het doel; en marktgericht, voortdurend Om innovatie, schoonheid, verfijning om meer praktische, eenvoudige, stijlvolle producten te maken om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

We hebben dezelfde prijs als de kwaliteit, dezelfde kwaliteit als de prijs. Welkom om samenwerking te raadplegen.

1.png

Hot Tags: waterdichte led twinkeling lichten buiten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like