Waterdichte LED Rubber Wire String Lights

10m 100 led-lichtslingerstraler met witte kleur en witte kabel Productbeschrijving * 10 LED's per 1 meter lengte. * Witte rubberen kabel van commerciële kwaliteit met connectoren. * Geschikt voor langdurig gebruik buitenshuis. * Verbind tot 200 meter van één plug. * Onderdeel van 220-240v aansluitbaar bereik. * ...

Productdetails

rubber led string light2.jpg

10m 100 led rubber lichtslang met witte kleur en witte kabel


Productomschrijving

* 10 LED's per lengte van 1 meter.

* Witte rubberen kabel van commerciële kwaliteit met connectoren.

* Geschikt voor langdurig gebruik buitenshuis.

* Verbind tot 200 meter van één plug.

* Onderdeel van 220-240v aansluitbaar bereik.

* Stroomkabel vereist.

led string light.jpg

Stringlicht van professionele kwaliteit met 100 LED-lampjes. Deze set heeft een verlichte lengte van 10M en wordt geleverd op een witte rubberen kabel.


Ons netspanning koppelbare lichtsysteem is een van de beste die beschikbaar is voor commerciële en grote huishoudelijke displays. Het ontwerp, de materialen, de duurzaamheid, de veiligheid en het algehele effect van deze lampen zijn geperfectioneerd dankzij meer dan 10 jaar onderzoek en ontwikkeling.


Deze lampen zijn vervaardigd met behulp van de nieuwste bouwprocessen, waaronder bulbsealingstechnologie om uitstekende duurzaamheid te garanderen voor langdurig gebruik binnenshuis of buitenshuis.


Onze LED-lichtslingers van hoge kwaliteit zijn perfect voor gebruik in gordijnen voor ramen en trouwdecoraties met behulp van ons gordijnaccessoire. Ze kunnen ook worden gebruikt voor bomen, hekken, struiken, gebouwen en meer.


Als onderdeel van ons aansluitbare lichtsysteem met lichtnet, kunt u vanaf slechts één stekker meerdere lichtstrings met elkaar verbinden om aan uw vereiste behoeften te voldoen, waardoor u tijd, geld en stopcontacten bespaart. Kies uit ons uitgebreide assortiment Fairy Lights, ijspegels, netten, motieven, rendieren en gordijnen, allemaal eenvoudig te verbinden met ons unieke eenvoudige duw- en schroefontwerp


Hot Tags: Waterdichte LED Rubber Wire String Lights, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like