Stedelijk landschap Verlichting Design-nacht Stad geschetst door licht en schaduw

- Feb 13, 2020-

Stedelijk landschap verlichting design-nacht stad geschetst door licht en schaduw

Toen de nacht viel en de lantaarns voor het eerst aangingen, zwaaiden de lichten met een "magische stok" om de stad dromerig en mooi te maken. Door het steeds veranderende licht en schaduw veranderen de gebouwen onder de balk, waardoor charme wordt toegevoegd en nieuwe artistieke vitaliteit in de stad wordt geïnjecteerd.

Nachtscènes zijn ongetwijfeld een krachtig middel om de charme van de stad te promoten en te promoten. De verlichting van het landschap van de Bund weerspiegelt bijvoorbeeld het temperament dat is ontstaan ​​door de samensmelting van de traditie en moderniteit van Shanghai. Het heeft universele lof gekregen van de samenleving en heeft ook de ontwikkeling van het Bund-nachtscène-toerisme bevorderd.

Met de economische ontwikkeling, technologische vooruitgang, kapitaalparticipatie en beleidsondersteuning is Nightscape Lighting een hot-blowing visitekaartje voor steeds meer steden geworden. Het stimuleert het nachtleven van toerisme, maar heeft ook het culturele leven van mensen enorm verrijkt.

Onder de vijf gelukkige industrieën voorgesteld door de Raad van State, zijn de toeristische industrie en de culturele industrie onder hen. De cultuurtoerisme-industrie zal de komende jaren een hotspot worden voor industriële investeringen en aandacht en het zal nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen en nieuwe drijfveren voor de verlichtingsindustrie brengen.

Tegelijkertijd zijn de ontwikkeling van de bouw van stedelijke infrastructuur, de economie van de stedelijke nachtelijke tour, karakteristieke steden, de "Belt and Road" - en PPP-modellen ook belangrijke factoren voor de snelle groei van stedelijke nachtverlichting.

Op dit moment is China 's werelds grootste markt voor landschapsverlichting geworden, en de industriële schaal zal naar verwachting 100 miljard yuan bereiken in 2020. Met de voortdurende vooruitgang van de bouw van stedelijke nachtverlichting, heeft de status van nachtverlichtingplanning en -ontwerp in de stedelijke verlichtingsconstructie worden ook steeds prominenter.

Met de toename van de hoeveelheid en invloed van stadslandschapsverlichting hebben de samenleving en cultuur er echter ook hogere eisen aan gesteld. De constructie van nachtverlichting moet ook het mensgerichte sociale concept en de economische voordelen weerspiegelen onder het uitgangspunt van het voldoen aan de functionele positionering. Servicewaarde en historisch en cultureel erfgoed.